Τζημόπουλος

bbbbbbbbbbbbb

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία από την αρχή ίδρυσης της συνεχώς αναπτύσσεται και εκσυγχρονίζεται. Έτσι από το 2008 στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, επιφάνειας 8.500 τετραγωνικών μέτρων. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, και η προτίμηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας, δίνουν κίνητρο για δυναμική συνέχεια , συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την ενθάρρυνση της τοπικής οικονομίας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ

Η ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ με τις πιο προνομιακές τιμές των μεταχειρισμένων, παρέχει πλήρη μηχανικό έλεγχο σε κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο όπως και πακέτα ασφάλισης στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τζημόπουλος

bbbbbbbbbbbbb

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Στα καλύτερα χέρια
Δεν έχει σημασία αν είστε ήδη πελάτης μας. Οι απόλυτα εξειδικευμένοι επαγγελματίες του συνεργείου μας, επισκευάζουν το αυτοκίνητο σας, καθώς και τα μηχανήματα που εμπορεύεστε και σας παρέχουν οικονομικό service με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.

Γνήσια ανταλλακτικά
Αξιολογούμε τους εαυτούς μας με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια. Σε ότι αφορά την ποιότητα, την αντοχή και την τιμή, τα γνήσια ανταλλακτικά των οίκων που εκπροσωπούμε είναι ασυναγώνιστα.
Όλα τα γνήσια ανταλλακτικά μας συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών και υποβάλλονται με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών και υποβάλλονται σε εκτενείς ελέγχους.

E-SHOP

 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τόσο από τον νέο μας ιστοχώρο, όσο και από το κατάστημα μας, στο οποίο θα βρείτε μεγάλη γκάμα των προϊόντων STIHL & VIKING.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ